Kuti kanace 100% Arabica

Kuti kanace 100% Arabica

Një përzierje ekskluzive e marrë nga pjekja e ngadaltë e disa prej varieteteve më prestigjioze Arabica të pjekura. Kjo aromatike, e ekuilibruar dhe e rrumbullakosur e kafesë nxjerr nuanca vanilje, çokollatë qumështi dhe karafil. Gjithashtu krenohet me një aromë të veçantë të ëmbël, por të qëndrueshme.

/ Autore gbsadmin