Kokrra Espresso Extra Dolce Mille

Kokrra Espresso Extra Dolce Mille

Kjo përzierje delikate, e pjekur lehtë – me një aromë të freskët bari dhe lulesh të egra – siguron një rezultat të jashtëzakonshëm përfundimtar, falë nuancave të kakaos, karamelit dhe mjaltit.

/ Autore gbsadmin