Kokrra Espresso Classico Seicento

Kokrra Espresso Classico Seicento

Një përzierje që veçohet nga karakteri i saj i fortë, aromat pikante dhe notat e pjekura, përveç aromës së plotë dhe të rrumbullakosur. Trupi dhe kokrrat afrikane robusta që japin aromë intensive e bëjnë produktin të përsosur për ata që duan një pas shije të fortë por të zgjatur.

/ Autore gbsadmin