Kokrra Espresso Ricco Settecento

Kokrra Espresso Ricco Settecento

Ai përfshin vetëm arabikën më të mirë të larë dhe gjysmë të larë të Amerikës Qendrore, përveç Robustës me origjinë nga plantacionet, të cilat i japin një trup të pakrahasueshëm përzierjes. Notat pikante mbizotëruese dhe aromat e bajameve plotësohen nga nuancat më delikate të çokollatës.

/ Autore gbsadmin