Kokrra Espresso Crema Ottocento

Kokrra Espresso Crema Ottocento

Përzierja e butë dhe aromatike krenohet me një aromë agrume të kokrrave Arabica dhe aromën intensive të çokollatës së Robustës aziatike. Kokrrat janë marrë nga plantacione të vogla të zgjedhura me përpikëri në malësitë e Guatemalës, në mënyrë që të garantohet një korrje me cilësi të lartë.

/ Autore gbsadmin