Çokollata

Çokollata

Ka një përmbajtje kakao prej 32%. Kjo e bën atë veçanërisht të mirë, jo shumë të ëmbël dhe jo shumë të hidhur. Chocolate përgatitet me qumësht të nxehtë. Do të merrni një konsistencë të mrekullueshme kremoze dhe të dendur.

/ Autore gbsadmin