FAP Crema

FAP Crema

Një përzierje e plotë dhe aromatike e mbushur me nota tipike çokollate me origjinë Robusta, përveç një trupi të pasur dhe të qëndrueshëm me nuanca pak pikante, që balancohen nga aroma dalluese e butë dhe delikate e origjinës Arabica me origjinë nga Amerika Qendrore dhe Jugore.

/ Autore gbsadmin