FAP Decaffeinato

FAP Decaffeinato

Përzierja Decaffeinato balancon në mënyrë të rafinuar kafenë Arabica dhe Robusta, në mënyrë që kushdo dhe kushdo të mund të shijojë një filxhan kafe të shkëlqyer, pavarësisht nga koha e ditës. Frutat e pjekura dhe kakaoja janë aromat dalluese të kësaj përzierjeje me një aromë të fortë pikante.

/ Autore gbsadmin