Bustina Decaffeinato

Bustina Decaffeinato

Një produkt i ekuilibruar, me fruta dhe me lule, i krijuar nga pjekja e ngadaltë e disa prej varieteteve më të mira Arabica dhe Robusta të pakafeinuara me kujdes. Parajsë në mbrëmje me aromën e ëmbël të karamelit dhe çokollatës me qumësht.

/ Autore gbsadmin