Produktet tona

FAP Crema

FAP Crema

Një përzierje e plotë dhe aromatike e mbushur me nota tipike çokollate me origjinë Robusta, përveç një trupi të pasur dhe të qëndrueshëm me nuanca pak pikante, që balancohen nga aroma dalluese e butë dhe delikate e origjinës Arabica me origjinë nga Amerika Qendrore dhe Jugore.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Capsules
Shija Bimë barishtore, gianduja
Intensiteti 7/10
Formati i paketimit 100
FAP Decaffeinato

FAP Decaffeinato

Përzierja Decaffeinato balancon në mënyrë të rafinuar kafenë Arabica dhe Robusta, në mënyrë që kushdo dhe kushdo të mund të shijojë një filxhan kafe të shkëlqyer, pavarësisht nga koha e ditës. Frutat e pjekura dhe kakaoja janë aromat dalluese të kësaj përzierjeje me një aromë të fortë pikante.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Capsules
Shija Kafe e pjekur shumë dhe pa kafeinë
Intensiteti 9/10
Formati i paketimit 100
FAP Classico

FAP Classico

Kjo përzierje kombinon kafen Arabica dhe Robusta për një rezultat përfundimtar të ekuilibruar, të fuqishëm dhe të strukturuar, me një aromë të paimitueshme të mbushur me kakao. Aromat intensive - të shpërndara nga origjina më e mirë Robusta - i japin përzierjes një ngjyrë dhe karakter intensiv lajthie.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Capsules
Shija Fruta të fermentuara, çokollatë e zezë
Intensiteti 8/10
Formati i paketimit 100