Hapni një bar
"Gratë në kafe".

Bashkohuni me projektin e qëndrueshmërisë sociale të Caffè Vergnano.

"Gratë në kafe" në një bar

Women in Coffee (WIC) është një projekt bamirësie për mbledhjen e fondeve që hedh dritë mbi rolin e grave në plantacione dhe projekte për fuqizimin e grave. WIC qëndron pas banakut dhe personalizon përzgjedhjen e kafesë, tregtimin dhe pajisjet për ta bërë shijimin e kafesë në bar një përvojë të shkëlqyer gjithëpërfshirëse.
Qëndrueshmëria
Women in Coffee mbështet projektet e qëndrueshmërisë sociale për gratë
Një projekt special
Për baristë të zgjedhur, historia e të cilëve është në përputhje me iniciativën dhe që duan të jenë pjesë e një projekti të ndërtuar mbi solidaritetin
Mbledhja e fondeve
Caffè Vergnano dhuron një pjesë të të ardhurave të saj nga shitja e kafesë dhe produkteve për projektet WIC
Kafe e mirë
Varietetet që përbëjnë përzierjen WIC e kanë origjinën nga rajonet kryesore të paraqitura në projektet tona

Çfarë do të merrni?

Një plan rozë i përshtatur që jo vetëm që plotëson nevojat tuaja, por respekton veçoritë e vetë lokalit. Kafetë dhe pajisjet me botime të kufizuara, si dhe produktet për baristin dhe konsumatorin fundor, të gjitha kontribuojnë në krijimin e një atmosfere të veçantë dhe mbështesin projektet reale të qëndrueshmërisë për gratë.

Një plan i përshtatur për barin tuaj

Elementët e ndryshëm të përfshirë në projekt mund të kombinohen në mënyra të ndryshme për t'iu përshtatur nevojave tuaja.

Një përzierje e bazuar në solidaritet

Përzierja që rezulton e varieteteve të kafesë nga zonat në Santo Domingo dhe Honduras të paraqitura në projektet tona. Paketuar në ambalazhe 50% të riciklueshme dhe pafundësisht të riciklueshme.

Artikujt e barit

Filxhanët e ekspresit, gotat e kapuçinës, filxhanët e mëdhenj, përbërës special dhe përparëset sjellin një "prekje rozë" në vend dhe staf.

Kurs trajnimi ad-hoc

Kurse për staf të ofruara nga një trajner i kualifikuar nga Akademia Vergnano.

Produkte për klientët

Klientët mund të blejnë artikuj me botim të kufizuar në vend, duke kontribuar në mënyrë aktive në përpjekjet për mbledhjen e fondeve si rezultat.

Pse të hapni një bar "Gratë në kafe"?

PLAN I PERSONALIZUAR

PËRZIERJA E NDËRTUAR MBI SOLIDARITETIN

LINJË E VECANTË E PRODUKTEVE

KURS TRAJNIMI

KOMUNIKIM I DEDIKUAR