Hyni në botën e
Caffè Vergnano

Pse të zgjidhni
Caffè Vergnano 1882?

NJË KAFE, NJË VEND, NJË EKSPERIENCË

Kafenetë Caffè Vergnano përhapin dashurinë tonë për kulturën italiane të kafesë në Itali dhe në mbarë botën.

VENDET EKSKLUZIVE DHE TË PERSONALIZUARA

Zgjidhjet më të fundit të mobiljeve me porosi dhe dizajnit, sigurojnë standardet më të larta të cilësisë për të përmbushur kërkesat e pronarëve dhe të ambienteve.

SIMBOLI

“Njolla” e lëshuar nga filxhani në tavolinë është simboli i projektit. Ajo të kujton momentet e intimitetit dhe ngrohtësisë që ndien para një kafeje

SUPORT 360°

Nga dizajni tek zbatimi, nga konsulenca e biznesit te promovimi, ne ofrojmë mbështetjen e plotë të një ekipi të përkushtuar.

QËNDRUESHMËRI & MADE IN ITALY

Çdo pjesë e mobiljeve respekton mjedisin, ne përdorim materiale të riciklueshme dhe të biodegradueshme kur është e mundur.

TRAJNIME

Ne ofrojmë kurse të përshtatura për menaxherët dhe stafin, me mbështetjen e trajnerëve të kualifikuar dhe të certifikuar nga Akademia Vergnano.

ÇFARË DO TË MERRNI

Një projekt unik dhe i qëndrueshëm

Për t'ju ofruar një mjedis unik në të cilin mund të shijoni këto momente, Caffè Vergnano krijon një hapësirë ekskluzive në të cilën mund të zhyteni. Atmosfera e re dhe kozmopolite është, në të njëjtën kohë, e ngrohtë dhe familjare. Si dhoma juaj e ndenjes.

DEDIKUAR

Sipërmarrësve dhe entuziastëve

U dedikohet profesionistëve te pasionuar që kërkojnë t'u ofrojnë klientëve një shërbim të plotë dhe cilësor. Çdo aspekt trajtohet me kujdesin maksimal, duke filluar me zgjedhjen e partnerëve dhe vendeve tona.

Traveling abroad and finding one of our cafes is like a dream come true.

It is like feeling at home anywhere in the world.

KU JEMI NE?

Caffè Vergnano në të gjithë botën

Caffè Vergnano 1882 është emri i projektit tonë kryesor ndërkombëtar.
Një rrjet prej mbi 180 kafenesh në 27 vende. Vendi perfekt për të zbuluar atmosferën e vërtetë të një kafeneje italiane.

+185


Coffee shops

17


Vende

+139


Ne Itali 15 RAJONE

15


KAFFETERITE NË 2/4 RROTA