Na kontaktoni

  KompaniaPrivat

  Deklaroj se kam lexuar informacionin e dhënë në bazë të nenit. 13 i rregullores 679/2016 të BE-së dhe legjislacionit aktual dhe autorizoj përpunimin e të dhënave.

  Unë pranoj përpunimin e të dhënave personale për qëllimet e marketingut të treguara në politikën e privatësisë

  Jam dakord me krijimin e profileve nga Caffè Vergnano S.p.A. sipas preferencave, zakoneve, interesave, sjelljeve të mia për të marrë komunikime komerciale të personalizuara, siç tregohet në politikën e privatësisë.

  Numri i shitjeve

  +355 69 707 0800

  Numri i Marketing

  +355 69 800 9909