Zgjidhni Caffè Vergnano për biznesin tuaj

ÇFARË DO TË MERRNI?

Një gamë e gjerë produktesh për të kënaqur klientët tuaj

Përzgjedhja e kujdesshme e lëndëve të para dhe pjekja e ngadaltë tradicionale janë vetëm pikat fillestare në krijimin e përzierjeve për të kënaqur nevojat e çdo klienti.

LINJA 1882

Një përzierje superiore, ekskluzive e bërë nga origjina më e mirë e kafesë në botë, e kombinuar me tregtimin elegant.

LINJA KLASIKE

Kafe për klientët më kërkues, shoqëruar me një gamë të pafund merchandising.

Zbuloni më shumë

PRODUKTE PLOTËSUESE

Produkte cilësore plotësuese, të zgjedhura për të përmirësuar përvojën dhe shijen e ekspresit të vërtetë italian

Zbuloni më shumë

ZGJIDHJE TË PERSONALIZUARA

Caffè Vergnano përshtatet me biznesin tuaj

BAR WOMEN IN COFFEE

Bashkohuni me projektin e qëndrueshmërisë sociale të Caffè Vergnano.

Zbuloni më shumë

KAFE NË RRUGË

Koncepti ynë i kafesë së lëvizshme jep ekspres italian, 'në rrugë'.

Zbuloni më shumë

CAFFÈ VERGNANO 1882

Kafenetë Caffè Vergnano1882 përhapin gëzimin e kulturës së kafesë në Itali dhe në mbarë botën duke krijuar një hapësirë ekskluzive të ngrohtë dhe familjare.

Zbuloni më shumë

KAFE NË RRUGË

Italian espresso… on the road

Caffè Vergnano ka krijuar një koncept të ri kafeneje, duke marrë eksperiencën italiane të ekspresit në rrugë për herë të parë.

Qëndrueshmëri

Fleksibilitet

Reduktim kostosh

Zgjidhje të personalizuara

Caffè Vergnano u jep partnerëve mundësinë e zgjedhjes nga disa zgjidhje për t'iu përshtatur kërkesave të ndryshme të buxhetit dhe hapësirës.

BIÇIKLET

MAKINË E VOGËL APE

MAKINË E LARTË APE

KARROCA

MAKINA LËVIZËSE

MAKINA RETRO

Gama jonë e automjeteve vintage kujton të kaluarën duke ndihmuar në krijimin e kujtimeve të reja të veçanta.

AKADEMIA VERGNANO

Akademia Vergnano: trajnimi i brezit të ardhshëm

Përdorimi i kafesë së mirë nuk është gjithçka që ju nevojitet për të bërë një ekspres të shkëlqyer.

Zbuloni më shumë