Produktet tona

Kokrra Espresso Extra Dolce Mille

Kokrra Espresso Extra Dolce Mille

Kjo përzierje delikate, e pjekur lehtë - me një aromë të freskët bari dhe lulesh të egra - siguron një rezultat të jashtëzakonshëm përfundimtar, falë nuancave të kakaos, karamelit dhe mjaltit.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Kokrra
Shija Bari i freskët dhe lulet e egra
Intensiteti 4/10
Formati i paketimit 1kg
Kokrra Espresso Dolce Novecento

Kokrra Espresso Dolce Novecento

Përqindjes së lartë të Arabica të përzgjedhur me kujdes, e cila jep nuanca të këndshme të bajames, lajthisë, karamelit dhe vaniljes. Robusta indiane me trup të përsosur dhe të çmuar siguron një ekuilibër të mirë me rezultatin përfundimtar që është një krem ​​prej kadifeje, i kompletuar me një shije të mbushur me çokollatë dhe kanellë.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Kokrra
Shija Bajame, lajthi, karamel, vanilje
Intensiteti 5/10
Formati i paketimit 1kg
Kokrra Espresso Crema Ottocento

Kokrra Espresso Crema Ottocento

Përzierja e butë dhe aromatike krenohet me një aromë agrume të kokrrave Arabica dhe aromën intensive të çokollatës së Robustës aziatike. Kokrrat janë marrë nga plantacione të vogla të zgjedhura me përpikëri në malësitë e Guatemalës, në mënyrë që të garantohet një korrje me cilësi të lartë.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Kokrra
Shija Agrumet e verdha - bukë me kore, lajthi
Intensiteti 6/10
Formati i paketimit 1kg
Kokrra Espresso Ricco Settecento

Kokrra Espresso Ricco Settecento

Ai përfshin vetëm arabikën më të mirë të larë dhe gjysmë të larë të Amerikës Qendrore, përveç Robustës me origjinë nga plantacionet, të cilat i japin një trup të pakrahasueshëm përzierjes. Notat pikante mbizotëruese dhe aromat e bajameve plotësohen nga nuancat më delikate të çokollatës.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Kokrra
Shija Karafil, rrëshirë, bajame - çokollatë, kumbull, fruta të pjekura
Intensiteti 7/10
Formati i paketimit 1kg
Kokrra Espresso Classico Seicento

Kokrra Espresso Classico Seicento

Një përzierje që veçohet nga karakteri i saj i fortë, aromat pikante dhe notat e pjekura, përveç aromës së plotë dhe të rrumbullakosur. Trupi dhe kokrrat afrikane robusta që japin aromë intensive e bëjnë produktin të përsosur për ata që duan një pas shije të fortë por të zgjatur.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Kokrra
Shija Dru piperi - çokollatë, rrëshirë, e pjekur, balsamike
Intensiteti 8/10
Formati i paketimit 1kg