Kafeja jonë në çdo zgjedhje

Çdo kokërr kafeje është unike për ne.

Si kompani, ne jemi të specializuar në përzgjedhjen dhe pjekjen e kafesë jeshile dhe gjithmonë kemi besuar në përzgjedhjen e kujdesshme të çdo kokrre. Sepse vetëm me këtë nivel vëmendjeje ndaj detajeve kultura e kafesë mund të rritet dhe lulëzojë vërtet.

Duke kërkuar përsosmërinë, gjithmonë.

Çdo ditë të vetme ne bluajmë, pjekim, shijojmë dhe testojmë kafen tonë. Kështu krijohen recetat perfekte, duke përdorur teknika tradicionale të trashëguara nga paraardhësit tanë.

Të vetëdijshëm për origjinën tonë.

Ne kemi kultivuar marrëdhënie të forta me prodhuesit kryesorë në mbarë botën për më shumë se 40 vjet, duke zgjedhur vetëm partneritete me ata që përmbushin standardet tona më të larta të cilësisë. Ne monitorojmë çdo marrëdhënie me përpikëri. Përpara blerjes së kafesë jeshile, një mostër dërgohet në zyrën tonë në Torino. Këtu zoti Carlo e teston personalisht kafenë, duke analizuar cilësinë dhe origjinën e saj. Pastaj, vetëm nëse gjithçka është plotësisht e kënaqshme, porosia vazhdon. Më pas, kur kafeja arrin në një port evropian, një mostër tjetër i dërgohet z. Carlo për t'u siguruar që cilësia e saj ka mbetur e përsosur gjatë gjithë procesit të shpërndarjes.

Duke i kushtuar vëmendje çdo faze dhe çdo procesi.

Të gjitha kokrrat tona të kafesë ruhen me kujdes nga origjina në Torino, gati për t'u pjekur.

Përpjekja e vazhdueshme për përsosmëri.

Pietro Vergnano zgjedh vetëm kokrrat më të mira të kafesë. Ai personalisht siguron që lëndët e para të përdorura në çdo fazë të prodhimit dhe në produktet tona përfundimtare të përmbushin të gjitha standardet e cilësisë dhe sigurisë të kërkuara nga rregulloret kombëtare dhe ligjet specifike të produktit.

Mbrojtja e traditës

Pjekja është faza më delikate në prodhimin e kafesë. Për të arritur një ekuilibër të përsosur midis aromës dhe intensitetit të shijes, kokrrat e kafesë duhet të piqen deri në përsosmëri, duke pasur parasysh se ato janë të gjitha forma dhe madhësi të ndryshme. Kjo mundësohet nga pjekja e ngadaltë, një metodë tradicionale që ndryshon nga proceset industriale dhe rezulton në gatimin më të mirë të mundshëm.

Pushtimi i botës nga Torino.

Në fabrikën Caffè Vergnano, kafeja e freskët paketohet dhe dërgohet në bare dhe dyqane në të gjithë botën. Duke lejuar që shija sublime e Caffè Vergnano të shijohet… kudo.

Aventura vazhdon.

Ata që punojnë me ne të gjithë bëhen pjesë e një familjeje të gjerë që e bën dashurinë për kafenë, një mënyrë jetese. Shpërndarja e Caffè Vergnano nëpër botë është një aventurë e jashtëzakonshme. Carolina udhëton nëpër planet duke sjellë cilësinë dhe pasionin e Caffè Vergnano në mbi 60 vende.
Rrjeti ynë i partnerëve të përzgjedhur jeton dhe thith kafenë tonë dhe përfaqëson me krenari përsosmërinë italiane në mbarë botën.

Një rrjet baristësh të pasionuar.

Baristët dhe pronarët e kafeneve janë një pjesë e madhe e historisë sonë. Falë përvojës së tyre, produktet tona marrin jetë. Enrico Vergnano menaxhon dhe zgjeron rrjetin tonë të hoteleve, bareve dhe restoranteve të mrekullueshme në të gjithë Italinë, duke krijuar eksperienca autentike, pasionante kafeje.

Pasioni, nga plantacioni në filxhan.

Ne besojmë se çdo kafe që krijojmë tregon një histori unike.
Është një histori e udhëtimit të çdo kokrre kafeje, nga vendi i origjinës në filxhanin që mbajmë në duar. Ne duam që çdo ekspres që krijojmë dhe çdo produkt që bëjmë, të shprehë më të mirën e kulturës italiane të kafesë. Duke bashkuar klientët tanë globalë në një përvojë të kafesë me cilësi autentike.