Produktet tona

Sheqer Frutash

Sheqer Frutash

Kutia përmban 300 bustina.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Accessories
Sheqer Dietik

Sheqer Dietik

Kutia përmban 120 bustina.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Accessories
Çokollata

Çokollata

Ka një përmbajtje kakao prej 32%. Kjo e bën atë veçanërisht të mirë, jo shumë të ëmbël dhe jo shumë të hidhur. Chocolate përgatitet me qumësht të nxehtë. Do të merrni një konsistencë të mrekullueshme kremoze dhe të dendur.

Më shumë info
Lloji i Kafesë Accessories