FAP Classico

FAP Classico

Kjo përzierje kombinon kafen Arabica dhe Robusta për një rezultat përfundimtar të ekuilibruar, të fuqishëm dhe të strukturuar, me një aromë të paimitueshme të mbushur me kakao. Aromat intensive – të shpërndara nga origjina më e mirë Robusta – i japin përzierjes një ngjyrë dhe karakter intensiv lajthie.

/ Autore gbsadmin