Kuti kanace Turkish coffee

Kuti kanace Turkish coffee

Një përzierje e krijuar me kafenë tradicionale turke në mendje. Produkti ekskluziv është posaçërisht i bluar shumë imët për të dhënë një shije veçanërisht intensive. Kjo arrihet me pjekjen dhe pjekjen e ngadaltë të disa prej varieteteve më të mira Arabica, të zgjedhura posaçërisht për adhuruesit e kafesë.

/ Autore gbsadmin