Kokrra Espresso Dolce Novecento

Kokrra Espresso Dolce Novecento

Përqindjes së lartë të Arabica të përzgjedhur me kujdes, e cila jep nuanca të këndshme të bajames, lajthisë, karamelit dhe vaniljes. Robusta indiane me trup të përsosur dhe të çmuar siguron një ekuilibër të mirë me rezultatin përfundimtar që është një krem ​​prej kadifeje, i kompletuar me një shije të mbushur me çokollatë dhe kanellë.

/ Autore gbsadmin