Bustina Espresso

Bustina Espresso

Kjo kafe me trup të plotë dhe me shije të plotë veçohet nga notat e saj pikante dhe nuancat e kakaos. Porcioni i përshtatshëm për një shërbim të vetëm e bën këtë kafe edhe më të këndshme.

/ Autore gbsadmin